altijd 4 proeflessen gratis

TEAM

Dirigenten

Claudia Franzen - dirigent 

Sinds 2021 is Claudia Franzen dirigent van de koren van de Limburgse Koorschool. Na het behalen van haar Bachelor Docent Muziek aan het Conservatorium Maastricht, heeft zij de master ‘Music education according to the Kodály Concept’ gevolgd. Het tweede jaar van deze opleiding heeft zij d.m.v. het Erasmusprogramma aan het Kodály Instituut in Kecskemét, Hongarije volbracht, de plek waar deze filosofie haar roots vindt.

Naast haar werkzaamheden bij de Limburgse Koorschool geeft zij muzieklessen aan kinderen in de leeftijd van 2 t/m 11 jaar aan de ‘St. George’s the International School’ in Keulen, volgt ze zanglessen vanuit de Lichtenberger methode bij Jan Fischer en zingt zij als eerste alt bij het Junger Kammerchor Köln.

Anne van der Linden - assistent dirigent 

Anne van der Linden volgt de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Maastricht en zingt zelf al vanaf dat zij 7 was bij de koorschool.

Marleen Everink- dirigent/adviseur

Marleen Everink heeft de koorschool geleid van 2011 tot 2021. Zij is echter nog steeds betrokken bij diverse activiteiten. Marleen heeft na de PABO de opleiding Koordirectie gedaan bij het conservatorium in Maastricht een een Master Zang bij het conservatorium in Utrecht.

 

Muziekkwartiermakers

Voor diverse activiteiten, zoals lessen op scholen, werken we met mensen die wij "Muziekkwartiermakers" noemen. Hieronder 2 van hen: Puck Brouwers en Sanne Dirks.

Begeleiding

Een van de begeleiders die we vaak aan de piano zien is Koen Vroemen, een voormalig koorlid. Koen studeert piano in de Young Talentclass van het conservatorium in Maastricht.

Professioneel netwerk

Voor diverse disciplines, zoals spel/theater/toneel werken we samen met professionals zoals Dönci Bánki en Charlie Geenen.