altijd 4 proeflessen gratis

TEAM

Dirigenten

Claudia Franzen - dirigent 

Sinds 2021 is Claudia dirigent van de koren van de Limburgse Koorschool. Daarvoor was zij al betrokken bij de koorschool, o.a. als dirigent van het kinderkoor.

Claudia heeft een master "Music Education according to the Kodály concept" en heeft in het kader daarvan een jaar in Hongarije doorgebracht. 

Zij is tevens muziekdocent aan de International School in Keulen.

Anne van der Linden - assistent dirigent 

Anne van der Linden volgt de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Maastricht en zingt zelf al vanaf dat zij 7 was bij de koorschool.

Marleen Everink- dirigent/adviseur

Marleen Everink heeft de koorschool geleid van 2011 tot 2021. Zij is echter nog steeds betrokken bij diverse activiteiten. Marleen heeft na de PABO de opleiding Koordirectie gedaan bij het conservatorium in Maastricht een een Master Zang bij het conservatorium in Utrecht.

 

Muziekkwartiermakers

Voor diverse activiteiten, zoals lessen op scholen, werken we met mensen die wij "Muziekkwartiermakers" noemen. Hieronder 2 van hen: Puck Brouwers en Sanne Dirks.

Begeleiding

Een van de begeleiders die we vaak aan de piano zien is Koen Vroemen, een voormalig koorlid. Koen studeert piano in de Young Talentclass van het conservatorium in Maastricht.

Professioneel netwerk

Voor diverse disciplines, zoals spel/theater/toneel werken we samen met professionals zoals Dönci Bánki en Charlie Geenen.