altijd 4 proeflessen gratis

ZINGEN IN HET HEUVELLAND

In het kort

Samen zingen, samen spelen, samen leren, samen optreden. Dat is wat de Limburgse Koorschool doet. En dat kan nu ook in het Heuvelland! 

In januari 2023 startte de Limburgse Koorschool met veel enthousiasme een nieuwe dependance in het Heuvelland bij het muziekatelier van Ghislaine Mommer in Wijlre. Na een eerste pilot van 10 weken gaan we door met een nieuw project voor kinderen van 5-9. Ghislaine neemt de kinderen zingend, spelend en lerend mee op een prachtig muzikaal avontuur. In elf repetities worden de kinderen voorbereid op een heus concert in de Kopermolen in Vaals en in het Theater van Opera Zuid in Maastricht.

Dus voor kinderen die zingen leuk vinden en steeds beter willen leren zingen: meld je aan, onderaan deze pagina.

Data, locatie, kosten

Vanaf vrijdag 24 maart, elke vrijdagmiddag van 17:15-18:15
Voor kinderen in de leeftijd van 5-9 jaar
Zangervaring niet nodig. Plezier in zingen wel 😊
Locatie: Parallelweg 18, 6321 BB Wijlre
Kosten voor de lessenserie: €55,-

Zangdocent

De lessen worden verzorgd door Ghislaine Mommer. Zij is vanuit haar rijke ervaring en vanuit eerdere samenwerkingen bekend met de methodische aanpak van de Limburgse Koorschool.

Het is de passie van Ghislaine om jong en oud(er) te laten ervaren hoe gezond en heerlijk het is om samen te zingen. Dit draagt ze uit als muziekdocente, dirigente en als zangeres, waarbij ze haar publiek verleidt om mee te zingen. Ze vindt het belangrijk om met de basis, dus bij de jongste kinderen, te beginnen. Immers: jong geleerd is oud gedaan.  

Kijk voor meer informatie op haar website: www.glinemusics.nl 

Aanmelding

Wil je meedoen? Meld je dan aan via dit formulier

Heb je nog vragen? Bel met Ghislaine: 06-52888276