altijd 4 proeflessen gratis

ZINGEN IN HET HEUVELLAND

In het kort

Samen zingen, samen spelen, samen leren, samen optreden. Dat is wat de Limburgse Koorschool doet. En dat kan binnenkort ook in het Heuvelland!

Vanaf 13 januari 2023 start de Limburgse Koorschool met veel enthousiasme een nieuwe dependance in het Heuvelland bij het muziekatelier van Ghislaine Mommer in Wijlre. Ghislaine neemt kinderen van 5-8 jaar zingend, spelend en lerend mee op een prachtig muzikaal avontuur. Na tien repetities gaan zij meezingen tijdens twee concerten van de Limburgse Koorschool.

Dus voor kinderen die zingen leuk vinden en steeds beter willen leren zingen: meld je aan, onderaan deze pagina.

Data, locatie, kosten

Vanaf 13 januari 2023, elke vrijdagmiddag van 17:15-18:15
Voor kinderen in de leeftijd van 5-8 jaar
Zangervaring niet nodig. Plezier in zingen wel 😊
Locatie: Parallelweg 18, 6321 BB Wijlre
Kosten voor de lessenserie: €55,-

Zangdocent

De lessen worden verzorgd door Ghislaine Mommer. Zij is vanuit haar rijke ervaring en vanuit eerdere samenwerkingen bekend met de methodische aanpak van de Limburgse Koorschool.

Het is de passie van Ghislaine om jong en oud(er) te laten ervaren hoe gezond en heerlijk het is om samen te zingen. Dit draagt ze uit als muziekdocente, dirigente en als zangeres, waarbij ze haar publiek verleidt om mee te zingen. Ze vindt het belangrijk om met de basis, dus bij de jongste kinderen, te beginnen. Immers: jong geleerd is oud gedaan.

Kijk voor meer informatie op haar website: www.glinemusics.nl

Wil je meedoen? Meld je dan aan via dit formulier

Heb je nog vragen? Bel met Ghislaine: 06-52888276