ZINGEN IN HET HEUVELLAND

In het kort

Samen zingen, samen spelen, samen leren, samen optreden. Dat is wat de Limburgse Koorschool doet. En dat kan ook in het Heuvelland! 

In januari 2023 startte de Limburgse Koorschool met veel enthousiasme activiteiten in het Heuvelland bij het muziekatelier van Ghislaine Mommer in Wijlre. Na projecten met optredens in Maastricht, Vaals en Aken blijkt dit een succes en gaat deze dependance van de Limburgse Koorschool verder met kinderen in diverse  leeftijdsgroepen. Ghislaine neemt de kinderen zingend, spelend en lerend mee op een prachtig muzikaal avontuur. 

Dus voor kinderen die zingen leuk vinden en steeds beter willen leren zingen: meld je aan, onderaan deze pagina.

Data, locatie, kosten

Kijk op de pagina Lidmaatschap

Wil je proeflessen volgen, neem dan contact op via het formulier op de Homepage

Zangdocent

De lessen worden verzorgd door Ghislaine Mommer. Zij is vanuit haar rijke ervaring en vanuit eerdere samenwerkingen bekend met de methodische aanpak van de Limburgse Koorschool.

Het is de passie van Ghislaine om jong en oud(er) te laten ervaren hoe gezond en heerlijk het is om samen te zingen. Dit draagt ze uit als muziekdocente, dirigente en als zangeres, waarbij ze haar publiek verleidt om mee te zingen. Ze vindt het belangrijk om met de basis, dus bij de jongste kinderen, te beginnen. Immers: jong geleerd is oud gedaan.  

Kijk voor meer informatie op haar website: www.glinemusics.nl 

Aanmelding

Aanmelden als (proef)lid? Vul dit formulier in.

Heb je nog vragen? Bel met Ghislaine: 06-52888276