***

AANMELDING IS HELAAS GESLOTEN

***

Wat is het?

JOEHOE is een zang- en spel vierdaagse. We gaan zingen, muziek spelen, toneel spelen, dansen en nog veel meer. Samen maken we kunst en op de laatste dag geven we een eindpresentatie. En tussendoor is er ruimte om gewoon lekker zelf te spelen.

Thema

Elk jaar is er een thema. Dit jaar is dat "We Bouwen Een Stad". We zingen liedjes daarover, maken toneel over wat er in een stad gebeurt, ontwerpen decors voor een stad en meer. 

Voor wie en waarom?

Er is geen leeftijdsgrens maar het is vooral geschikt voor kinderen van ca 7-13 jaar.
We willen kinderen laten ontdekken wat ze aan creativiteit in zich hebben. En ze natuurlijk een leuke tijd bezorgen!

Waar en wanneer?

JOEHOE vindt plaats op buitenlocaties in de buurt van Beek van zondag 20 t/m woensdag 23 augustus 2023. De uitvalsbasis is het scoutinggebouw van Ooshaka in Beek. 
Kinderen kunnen tussen 8 en half 9 gebracht worden. We beginnen met ontbijt. Lunch wordt ook verzorgd. Aan het eind van de middag, zo tussen half 5 en 5, kunnen ze weer worden opgehaald.

Door wie?

Eigenlijk door de kinderen zelf. Zij worden begeleid door de dirigenten/zangcoaches Claudia Franzen en Anna Peelen van de Limburgse Koorschool. Zij hebben ook lesbevoegdheid. Daarnaast zullen diverse andere professionals waar de koorschool mee samenwerkt langskomen voor workshops. 

Wat kost het?

Ook al krijg je begeleiding van professionals en is ontbijt en lunch inbegrepen, we willen niet dat geld je deelname in de weg staat. Vandaar dat er een vrijwillige bijdrage is. Enkele tientjes of meer? Heel fijn. Niks? Even goede vrienden. Over hoe een bijdrage te geven krijg je na afloop van de Joehoe-dagen een bericht.