altijd 4 proeflessen gratis

Wat is het?

JOEHOE is een zang- en spel vierdaagse. We gaan zingen, muziek spelen, toneel spelen, dansen en nog veel meer. Samen maken we kunst en op de laatste dag geven we een eindpresentatie. En tussendoor is er ruimte om gewoon lekker zelf te spelen.

Voor wie en waarom?

Er is geen leeftijdsgrens maar het is vooral geschikt voor kinderen van ca 7-13 jaar.
We willen kinderen laten ontdekken wat ze aan creativiteit in zich hebben. En ze in deze coronaperiode gewoon een leuke tijd bezorgen!

Waar en wanneer?

JOEHOE vindt plaats op buitenlocaties in de buurt van Beek van maandag 25 t/m donderdag 28 juli 2022.
Kinderen kunnen tussen 8 en half 9 gebracht worden. We beginnen met ontbijt. Aan het eind van de middag, zo tussen half 5 en 5, kunnen ze weer worden opgehaald.

Door wie?

Eigenlijk door de kinderen zelf. Zij worden begeleid door de dirigenten/zangcoaches Marleen Everink en Claudia Franzen van de Limburgse Koorschool. Zij hebben ook lesbevoegdheid. Daarnaast zullen andere professionals waar de koorschool mee samenwerkt langskomen voor workshops.

Wat kost het?

Ook al krijg je begeleiding van professionals en is ontbijt en lunch inbegrepen, we willen niet dat geld je deelname in de weg staat. Vandaar dat er een vrijwillige bijdrage is. Enkele tientjes of meer? Heel fijn. Niks? Even goede vrienden.