altijd 4 proeflessen gratis

LIDMAATSCHAP

Niveaus

We werken met 2 "hoofdniveaus", simpelweg het kinderkoor en het jeugdkoor genoemd. Het kinderkoor is min of meer van de leeftijd van de basisschool en het jeugdkoor van de oudere tieners. Maar leeftijd is niet bepalend in welk koor je zit. Dat hangt van de ontwikkeling af en is ter beoordeling van de dirigent. Ook zijn er kinderen die 'onderweg zijn' naar een ander niveau en waar soms een apart groepje mee wordt gevormd, wat we een schakelklas noemen.

Locaties

We zijn actief op 2 locaties. In Maastricht onder de naam Kokoz, waar we repeteren bij Opera Zuid, Malpertuisplein 60. En in Beek onder de naam Cantarella waar we repeteren in de muziekschool, Dr Stassenstraat 88.

Tijden

In de regel zijn de tijden als volgt:

• Kokoz (Maastricht) op donderdagen van 16:15-17:15 kinderkoor en 16:45-18:15 jeugdkoor
  • Cantarella (Beek) op vrijdagen van 17:30-18:30 kinderkoor en 19:00-20:30 jeugdkoor
  • Eens per maand is er een gezamenlijke Canterella/Kokoz-repetitie op een zondagmiddag, afwisselend in Beek en Maastricht

Afhankelijk van projecten en optredens kunnen tijden afwijken.

Lesgeld

Lidmaatschap is in principe voor een schooljaar (of bij latere instap een evenredig deel daarvan), tenzij er bijzondere omstandigheden zijn zoals verhuizing. De contributie bedraagt:

voor kinderkoor: €220
voor jeugdkoor: €275
voor zusjes/broertjes is er een korting.

Is het lesgeld een probleem? Neem contact met ons op om te kijken naar een oplossing.