altijd 4 proeflessen gratis

LIDMAATSCHAP

Niveaus

We werken met 2 "hoofdniveaus", simpelweg het kinderkoor (ca. 7-12 jaar) en het jeugdkoor (ca. 12-17 jaar) genoemd. Daarnaast is er een groep voor de kleinsten (de Opmaatjes, ca 4-6 jaar) ) en er is een groep voor jong-volwassenen (het ensemble, vanaf ca. 18 jaar). Maar leeftijd is niet allesbepalend voor het koor waar je in zingt. Dat hangt van je niveau en ontwikkeling af en is ter beoordeling van de dirigent. Ook zijn er kinderen die 'onderweg zijn' naar een volgend niveau en waar soms een apart groepje mee wordt gevormd, wat we een schakelklas noemen. Ook de jongens krijgen wat extra tijd om met elkaar te zingen.

Locaties

We zijn actief op 2 locaties. In Beek waar we repeteren in de muziekschool, Dr Stassenstraat 88. En in Maastricht waar we veelal repeteren bij Opera Zuid, Malpertuisplein 60. 

Tijden

In de regel zijn de lessen op vrijdagen.

  • Opmaatjes 16:30-17:00
  • Kinderkoor 16:30-18:15 (koorscholing, korte pauze, repetitie)
  • Jeugdkoor 17:30-19:45 (koorscholing, korte pauze, repetitie)
  • Ensemble 20:00-21:00

Het ritme per maand is meestal 3 vrijdagen in Beek en voor kinder/jeugdkoor 1 zondag in Maastricht (maar dan eerder op de middag)

Afhankelijk van projecten en optredens kunnen tijden afwijken.

Lesgeld

Lidmaatschap is in principe voor een schooljaar (of bij latere instap een evenredig deel daarvan), tenzij er bijzondere omstandigheden zijn zoals verhuizing. De lidmaatschap bedraagt:

Voor opmaatjes: €125
Voor kinderkoor: €220
Voor jeugdkoor: €275
Voor ensemble: €150
voor zusjes/broertjes is er een korting.

Is het lesgeld een probleem? Neem contact met ons op om te kijken naar een oplossing.